Sammanfattning av 2006 års cykeltur

By | 30 mars, 2007

Eftersom dessa sidor är upplagda som en blogg kommer ju inläggen i den ordning de skrivs in, dvs. de senaste först. Detta är ju bra under tiden en resa pågår och man vill följa den något så när regelbundet men det blir ganska jobbigt när man vill läsa den i efterhand.

Jag har fått ett antal brev från läsare som önskar att jag ska lägga dagboksanteckningarna i en mer lättläst och logisk ordning. Därför har jag nu lyft in 2006 års resa i ett gemensamt dokument som man kan ladda ner och läsa i sin dator. Formatet heter PDF och du måste ha Acrobat Reader installerad i din dator för att kunna läsa det. Acrobat Reader är fritt att använda och kan laddas ner gratis från Adobe Acrobat.

Här kan du ladda ner själva dokumentet (38 MB)

Kommentera