Samarbetspartners

Reumatikerförbundet (Swedish Rheumatism Association)
Vi samarbetar med Reumatikerförbundet kring projektet ”Cykla för livet”. Vårt gemensamma syfte är ju att samla in pengar till Reumatikerförbundets forskningsfond. Läs mer nedan eller följ länken till deras hemsida.

Reumatikerförbundet (Swedish Rheumatism Association)
Vi driver reumatikernas frågor i samhället genom att informera om de reumatiska sjukdomarna och dess konsekvenser samt påverka beslutsfattare på alla nivåer. Det kan gälla allt från tillgång till rehabilitering, kortare vårdköer till att reumatologin ska behållas som basspecialitet.

Vi ger våra medlemmar stöd i vardagen. Genom förbundets 200 föreningar över hela landet träffas personer med olika reumatiska sjukdomar, får information, byter erfarenheter, får tips och framför allt har roligt tillsammans. Vi finansierar forskning genom Reumatikerfonden. Under 2003 bidrog fonden med 10 miljoner kronor till forskning för att hitta lösningen på reumatismens gåta.Vårt mål är att skapa en samhällsutveckling som ger alla reumatiker full delaktighet och jämlikhet inom alla samhällsområden.

 

På MSD vet vi att hälsan är bland det viktigaste i livet. Vi har lång erfarenhet av forskning och fortsätter att satsa målmedvetet i kampen mot en rad sjukdomar, bland annat mot reumatiska sjukdomar.

 

MSD är ett globalt hälso-och sjukvårdsföretag som arbetar för att göra skillnad för många människor världen över genom innovativa läkemedel och lösningar. I USA och Kanada är företaget känt under namnet Merck. Vi har en bred produktportfölj av receptbelagda och receptfria läkemedel, vacciner samt veterinärmedicinska läkemedel och företaget är representerat i mer än 140 länder. MSD i Sverige har cirka 250 anställda. Vi genomför kliniska prövningar, har läkemedel och utbildningar inom bland annat kardiologi, immunologi, diabetes, infektionssjukdomar, astma/allergi, kvinnohälsa, cancer, dermatologi och centrala nervsystemets sjukdomar. Vårt mål är att bli det ledande hälso- och sjukvårdsföretaget i världen.

Läs mer på: http://www.msd.se

 

Toxy liggcyklar

Jag använder en liggcykel från Toxy under ”Cykla för livet” projektet. Ägaren och konstruktören bakom Toxy, Arved Klütz, har mycket generöst ställt upp och lånat ut en liggcykel till projektet. Efter det första året köpte jag loss min cykel till ett kraftigt rabatterat pris och nu ska även Ulla cykla på en Toxy. Tack Arved!
Läs mer på: http://www.toxy.de

 

 

Vi är mycket glada för att Normark valde att sponsra oss med cykelväskor och regntäta cykelkläder från Vaude. Utrustning från Vaude anses vara bäst i världen och används av många andra långfärdscyklister.

Så här efter 7 år och 1000 mil är det fortfarande samma cykelväskor och regnkläder vi använder… vilken kvalitet!

Så här inleds Normarks hemsida: Drivna av äventyr och en passion för fiske och jakt har Normark utvecklats till landets ledande leverantör av fiskeredskap och jaktutrustning samt friluftprodukter för en aktiv fritid. Sedan 1972 har Normark försett den svenska detaljhandeln med bättre och bättre kvalitetsprodukter. Utveckling och innovation kombinerat med nöje och äventyr har varit vår drivkraft. Normark är även generalagenter för Vaude.

Läs mer: http://www.normark.se

 

 

One thought on “Samarbetspartners

  1. David Scott

    Kul App tips med Birds of Northern Europe!

Kommentera