Normark stödjer oss med utrustning från Vaude

By | 2 mars, 2005

Vi är mycket glada för att Normark mycket generöst kommer att sponsra oss med cykelväskor och regntäta cykelkläder från Vaude. Utrustning från Vaude anses vara bäst i världen och används bland annat av Janne Corax och Nadine Saulnier på deras fantastiska cykelexpeditioner.

Så här inleds Normarks hemsida:

Drivna av äventyr och en passion för fiske och jakt har Normark utvecklats till landets ledande leverantör av fiskeredskap och jaktutrustning samt friluftprodukter för en aktiv fritid. Sedan 1972 har Normark försett den svenska detaljhandeln med bättre och bättre kvalitetsprodukter. Utveckling och innovation kombinerat med nöje och äventyr har varit vår drivkraft.
Normark är även generalagenter för Vaude. Normark website Vaude website

Kommentera